23. januar 2018

Hvem er vi?

Mejrup eSport er en forening der dannet i foråret 2018. Vores mål er at fjerne barrieren fra computer til forening og samle alle! Vi vil samle unge i et fællesskab og styrke medlemmernes sociale netværk. Hos os er der plads til alle, også de skæve typer der måske ikke allerede er en del af foreningslivet. Vi bestræber os på at de unge skal have en større forståelse for hvad det vil sige at dyrke E-Sport, altså hvad det vil sige at være en holdspiller. Vi vil styrke deres mentalitet og opbygge et stærkt sammenhold.

I Mejrup eSport har vi et højt fokus og engagement i medlemmernes sundhed, derved tager vi kampen op mod fordommene om at computer spil er lig med cola og pizza, derfor kræver vi det samme af vores medlemmer, som hvis de gik til enhver anden sportsgren, dette vil blandt andet sige at til træning har man vand og frugt med, ikke chips og colaer.

Når vi træner er det heller ikke kun computerspil der er i fokus, vi lærer også vores medlemmer hvordan man begår sig på nettet, samt hvorfor der er vigtigt at spise sundt og dyrke motion hvis man vil præstere sit bedste. Vi har også fokus på at lære vores medlemmer ting mens de spiller, blandt andet hvordan man bliver en holdspiller og derved udvikle sine sociale kompetencer.

Nutidens computerspil foregår i et hæsblæsende tempo hvor det kræver at man er omstillings parat og mens man spiller lære man at det kan betale sig at øve, at jo mere man øver noget, jo oftere lykkes det. Så man kan jo sige at computerspillene skabe fightere, der bliver ved indtil de mestrer en ny udfordring.