Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mejrupesport.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mejrupesport.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Samarbejdspartnere og sponsorer - Mejrup eSport
21. januar 2018

Samarbejdspartnere og sponsorer

Vores samarbejdspartnere:

 

Der er nogen vi skylder en ekstra tak for at få hele vores projekt til at lykkedes, og det er nogen af dem vi nævner her! Vi kunne ikke have gjort det uden jer. Vi er utrolig glade for den opbakning vi har fået til at starte dette projekt.

Brogaard var de første til at støtte op om vores projekt og har været med lige fra starten! Tusind tak!

Scan-Plast var også hurtigt ude med at hjælpe. Vi havde et fantastisk møde med dem, og de var solgt fra start. Som de siger er det ildsjæle som os, de rigtig gerne vil støtte. Scan-Plast har også hjulpet til vores LAN event og her er tak virkelig kun et fattigt ord!

Borbjerg Sparekasse gør utrolig meget for lokalområdet og det har været en stor støtte fra starten. Da vi var ude og snakke med dem ville de gerne støtte op omkring projektet.

eSport og internet. Det skal der selvfølgelig til, og det mente Alt-I-Box også da vi ringede til dem. De er vores leverandør af internet og har støttet op helt fra starten af! Tak!

Gamestore har leveret webhotel til os. De har også leveres nogle af de spil som vi spiller i foreningen, samt spil til forskellige giveaways

Restaurant Sprød i Holstebro leverer kvalitetsmad!

Vi har indgået en mega fed aftale med Sprød. De har været hooket på idéen med eSport lige fra start! Sprød gør meget for lokalområdet, og hjælper til at løfte i samlet flok. At maden dernede smager fantastisk er kun en ekstra bonus!